acura forums   acura forums


Go Back   Acura Forum > Acura Forum (Acura Cars No Longer Produced) > Acura Integra Forum

Acura Forum: 96 integra low beams not working.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-19-2014, 08:07 PM
RedSkyy RedSkyy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Default 96 integra low beams not working.

Hey,
I'm having a problem with the headlights on my '96 Acura Integra. The high beams will come on but the low beams don't come on at all. Both sides. I checked the bulbs and they looked ok. Fuses look ok (checked under steering wheel AND by battery). They crapped out at the same time as one if the running light bulbs blew. - changed that and it's ok now.

Is there a control module or a relay i could check?? and if so location etc.

Thanks
Reply With Quote

lose weight
Reply

Tags
headlights, high beam, low beam, relay

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 04:50 PM.


Advertisements
cars connected social network


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
acuraforum.net recognizes that "Acura", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of the Honda Motor Co. These terms are used for identification purposes only. acuraforum.net is not affiliated in any way with the Honda Motor Co., Honda, Acura or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on AcuraForum.net requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Acura? Check out your options at the links below: